Nota medie 4.94 / 5
5/5
7 114 Vizualizări

Cremă anti-îmbătrânire cu efect instant potrivit pentru toate tipurile de piele

Noua formulă anti-îmbătrânire, creată pentru a combate ridurile, cearcănele și pungile de sub ochi, oferind un efect de lifting fără utilizarea bisturiului. Acum la promoție 1+1 GRATUIT.

Potrivit pentru bărbați și femei de orice vârstă (de la 18 la 69 de ani), este fără gluten și nu are contraindicații. De fapt, poate fi folosit chiar și de persoanele cu probleme tiroidiene și de cele aflate la menopauză.

1 pachet 89€

2 BUCATI DOAR LA

29€

Rapid! Oferta se încheie astăzi.20 July 2024
+367.941 Recenzii pozitive
4.6/5

Plata la livrare

Doar numerar

Livrare gratuită în 24 de ore

cum se utilizează

 

Lifting Eye Gel este o cremă revoluționară pentru față și gât, creată pentru a acționa imediat împotriva pungilor de sub ochi și ridurilor, îmbogățită cu efectul nutritiv și vindecător al acidului hialuronic.

Creat pentru a stimula producția naturală de colagen în timpul somnului de noapte, această cremă acționează prin combinarea triplă a efectelor:

  • Reducerea ridurilor
  • Restabilirea elasticității pielii
  • Strângerea epidermei
 

Lifting Eye Gel® conține ingrediente active de origine naturală, precum untul de shea și acidul hialuronic, care oferă rezultate dovedite eficient și sigure, fără niciun risc de contraindicații sau reacții alergice. Datorită acestei formule inovatoare, nu este necesar să recurgeți la intervenții chirurgicale periculoase pentru a obține o piele tânără și radiantă.

Cum funcționează Lifter Gel

Lifting Eye Gel este o cremă ușor de utilizat. Doar 5 minute din timpul dumneavoastră pentru îngrijirea naturală a pielii și împrospătare instantanee. 1️⃣ Luați o cantitate mică de produs din ambalajul convenabil. 2️⃣ Aplicați pe față. 3️⃣ Efectuați un masaj ușor până când produsul este absorbit.

Cine sunt eu să spun toate astea?

«Deseori, clienții mei care vin pentru un “lifting facial” întreabă dacă astfel de proceduri pot fi evitate. Singurul răspuns posibil este, fără îndoială, Lifting Eye Gel, care datorită combinației de unt de shea și acid hialuronic oferă rezultate sigure, fără contraindicații și fără a fi nevoie de intervenții chirurgicale periculoase! Noi folosim acest produs cu succes pe pacienții noștri de luni de zile și vom continua să facem acest lucru.»

Care sunt beneficiile cremei de lifting instant?

NOTĂ IMPORTANTĂ

Din cauza cererii mari, oficial nu avem Lifter Gel. Este recomandabil să plasați comanda cât mai curând posibil.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΕΜΑΧΙΑ
27

+367.941 Clienții mulțumiți nu pot greși!

IOANA M.

Evaluare 4,5 / 5
4.5/5

«Sunt foarte impresionată de crema Lifter Gel! Am folosit multe produse de îngrijire a pielii de-a lungul anilor, dar acesta este primul care mi-a oferit rezultate atât de uimitoare. După doar două săptămâni de utilizare, am observat o reducere semnificativă a ridurilor și pielea mea arată mult mai radiantă și tonifiată. Este o cremă ușoară care se întinde frumos și îmi place, de asemenea, că are un parfum blând. O recomand tuturor celor care caută o cremă antirid eficientă și de înaltă calitate!»

ANCA G.

Evaluare 4,5 / 5
5/5

«Lifter Gel este crema antirid care mi-a rezolvat în sfârșit problemele pielii! După o lună de utilizare, ridurile mele s-au diminuat vizibil și pielea mea este incredibil de fermă și hidratată. De asemenea, îmi place faptul că se absoarbe rapid și nu-mi lasă pielea grasă. A devenit o parte esențială a rutinei mele zilnice de frumusețe și nu aș putea fi mai fericită cu rezultatele. Vă mulțumesc pentru că ați oferit Lifting Gel pielii tinere și radiante!»

ATENȚIE LA ÎNȘELĂTORII

Pentru că Authentic Lifter Gel este un produs înregistrat cu eficacitate dovedită, sute de "oameni deștepți" vând produse false cu un nume similar, foarte des de fabricație chineză, care sunt, de asemenea, nocive pentru organism. În prezent, există o singura modalitate unică de a achiziționa Gel Lifter autentic și este prin comunicare telefonică de la un consultant calificat. Orice alt site web este fals. Posibilitatea de a vinde doar prin consultanță telefonică este, de asemenea, o dovada a seriozității companiei.

Oferta se termină

Comandați acum cu 75% reducere!
89
29 €
  • 2X Lifter Gel
  • Consultare gratuită cu un specialist
  • Garanție satisfăcută sau returnată
  • Livrare rapidă în 24 de ore
  • Plată la livrare
ULTIMI PEZZI

COMANDA ESTE SIMPLĂ ȘI RAPIDĂ

Doar pentru astăzi 20 July 2024

Cumpărați Skin Lifter acum cu 75% reducere

Hours
Minutes
Seconds
ACQUISTA ORA<br>Ultimi 3 Rimasti a 49€ !

Livrare 10€ GRATUIT

CANTITĂȚI DISPONIBILE
27

COMPLETAȚI FORMULARUL DE COMANDĂ

După confirmarea telefonică a comenzii, vă oferim o consultație dermatologică cu un CADOU special de 100 de euro.

Prin apăsarea butonului “Checkout” confirmați că ați citit cookies si Politica de confidențialitate și că ați citit “termeni și condiții”

Sotto Sconti

Produse pentru toți

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc. Questo sito non fa parte del sito web di Facebook o di Facebook Inc. Inoltre, questo sito NON è approvato da Facebook in alcun modo. FACEBOOK è un marchio di FACEBOOK, Inc. Le immagini prodotto presenti su questa pagina di vendita sono solo a scopo illustrativo. Pertanto il prodotto ricevuto e gli eventuali omaggi potrebbero variare a seconda della disponibilità in magazzino. Questo sito contiene prodotti a marchio che dispongono di tutte le autorizzazioni necessarie per essere utilizzati a fini promozionali. Questo sito promuove prodotti venduti tramite un sistema di affiliazione e i prodotti presenti in questa pagina sono promossi dal nostro sito in cambio di una commissione.

©2023 Sotto Sconti. Toate drepturile rezervate.